گردشگری خوراک ایران نیازمند کمک متولیان در ایران است

گردشگری خوراک ایران نیازمند کمک متولیان در ایران است

گردشگری خوراک چگونه به فراموش نشدن فرهنگ نیاکان ما کمک می‌کند؟

یکی از مهم‌ترین مسائلی که نیاز است به آن توجه داشته باشیم، فراموش نشدن فرهنگ نیکان است. در واقع ما باید بتوانیم با کمک روش‌های مختلف به فراموش نشدن تاریخ کمک کنیم.

یکی از مواردی که می‌تواند به ما کمک کند تا فرهنگ و عادت گذشته خود را فراموش نکنیم، مبحث غذا و خوراک است.

نکته مهمی که در این مبحث گردشگری وجود دارد این است که می‌تواند باعث شود تا تمام مناطق جغرافیایی با کمک فرهنگ خوراک و غذایی که به گردشگران ارائه می‌دهند، به فراموش نشدن فرهنگ نیاکان خود کمک کنند.

نکته دیگری که در مورد گردشگری خوراک وجود دارد این است که گاهی گردشگری خوراک می‌تواند برخی از مکان‌های تاریخی و خوراک‌های سنتی و قدیمی را با هم مرتبط کند. به عنوان مثال یک غذاخوری قدیمی که در آن یک خوراک ویژه ارائه شده، ممکن است امروز با ایجاد تغییرات کوچک و حفظ فضای سنتی خود، همان خوراک‌های قدیمی و خاص را ارائه دهد.

گفته می‌شود ایجاد ارتباط میان مکان سنتی و غذای سنتی همیشه با توجه و استقبال خوبی رو به رو می‌شود. به همین دلیل امروزه در بسیاری از مناطق جغرافیایی، حتی در ایران تلاش می‌شود تا با حفظ آثار و بافت سنتی و مرتبط کردن آن با فرهنگ غذایی، به جذب گردشگران خوراک کمک شود.

گردشگری خوراک در ایران

ایران یکی از کشورهایی است که قدرت بسیار بالایی در جذب گردشگر دارد. همچنین داشتن غذاهای متنوع یکی از مواردی است که به شکل‌گیری گردشگری خوراک کمک کرده است. گفته می‌شود که حدود 3000 نوع غذای مختلف از اقلیم‌های مختلف در ایران وجود دارند که نام و تاریخچه بسیاری از آنها در کتب و مجلات قدیمی و جدید وجود دارد.

در برخی از شهرهای تاریخی ایران مانند مشهد، قزوین، همدان، اردبیل،تبریز،شیراز، یزد، اصفهان و برخی شهرهای دیگر که دارای بافت سنتی و تاریخی بسیار با ارزشی هستند، گردشگری خوراک رونق بسیار خوبی پیدا کرده است. به عنوان مثال در شهر شیراز و در مناطقی که خانه‌های سنتی بسیار زیبایی قرار دارند، چای‌خانه و رستوران‌های سنتی بسیار زیادی راه‌اندازی شده‌اند که باعث افزایش توریست و گردشگر در این مناطق شده است.

فرهود زعفری هشجین

محقق غذا و مدرس دانشگاه

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location